• 0

Boccia Jewellery

Boccia Jewellery

Boccia Jewellery Boccia Titanium staat bekend als de nummer 1 op het gebied van Titanium sieraden.  De Boccia Titanium sieraden voor dames en heren staat bekend om haar moderne ontwerpen van sieraden gemaakt van Titanium.

Boccia sieraden hebben een stijlvolle, moderne en vervrissende look. De collectie bestaat uit titanium sieraden, die soms ook in combinatie zijn gemaakt met  keramiek, rubber, leer,  en staal. De Boccia sieraden zijn onderling perfect te combineren. Zo kun je zelf een eigen look maken met de modern vormgegeven Boccia Titanium Collencie


Boccia sieraden zijn bijna allemaal van titanium. Titanium is een super licht materiaal wat oersterk is, en beschikt daarom ook over een heel hoog draagcomfort. Titanium zal niet worden niet aangetast door water, zweet of zuren. Hierdoor blijven de sieraden in goede staat.

Deze sieraden zijn zeer geschikt voor mensen met een allergische reactie bij het dragen van sieraden, omdat ze zijn gemaakt van antiallergische materialen!


Boccia Titanium Uniseks Ring

Boccia Titanium Uniseks Ring

Boccia Titanium 0101-01 Een gematteerde ring van Boccia Titanium. De ring is 6mm breed. Boccia Titanium is hét titanium merk van Nederland, dat zijn oorsprong in Duitsland vindt en is opgericht i..

€45,00 €54,68 Excl. BTW: €37,19

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1